Nyitva:

K-V:
18-24

Hétfőn zárva!
.

A napi étlapot este hat után frissítjük!

1/3223108
(17h után)
31/7830161
(17h előtt)
Budapest V11. Kertész u. 48.

Mai étlap

Előételek Ft
Petrezselyem leves fürj tojással 1100
Fehérboros-tárkonyos borjúbíz gyöngybabbal 1200
Kacsa terrine salátával 1200
Magyar felvágottak tála 1200
Narancsos-vörösboros bárányvelő zöldspárgával 1200
Zöldcurrys resztelt csirkemáj zöldteás rizzsel 1400
Kecskesajt rebarbarapürével, kávéval és mézzel 1400
Báránypofa steak vörösboros gombákkal és zöldfűszeres knédlivel 1500
Füstölt lazac görögdinnyés-meggyes gazpachoval 1600
Saláta grillezett padlizsánnal, almával és camembert-rel 1600
Libamáj crème caramel eperrel és rebarbara pürével 2100
Főételek
Tejszínes-gorgonzolás nokedli gombákkal, sóskával és szarvasgombás olívaolajjal 2400
Rozmaringos tarja mascarponés-tárkonyos gyöngybabbal, spenóttal és sült batátával 2400
Fél csirke VAGY egészben sült-citrommal és petrezselyemmel-töltött fürj zöldfűszeres rizottóval és cukkínivel 2400/2800
Kacsamell tökpürével, belugalencsével, gévagombával és káposztával 2800
Valódi gulyás marhapofából 2800
Egészben sült pisztráng karfiolos árpagyöngykásával és narancsos répákkal 3800
Hátszín kakukkfüves puliszkával, spárgákkal és ceruzababbal 4400
Desszertek
Csokoládé fondant karamell fagyival 1000
Epres madártej nektarinnal, sárgabarackkal és csokis morzsával 1000
Sajttál 1500